Res tillsammans

Res tillsammans

På Karen Blixen safaris gör vi en grej av att resa tillsammans med andra likasinnade i grupper om 4-16 personer. Våra program är designade för att på bästa sätt kunna maximera din upplevelse. När vi reser tillsammans vågar vi kanske välja det mer äventyrliga samtidigt som vi känner oss tryggare. Vi skapar bestående minnen som vi delar kring lägerelden med våra nyfunna vänner. 

Namibia till Victoria Falls

Läs mera

15 dagar från 24 100:-
En magnifik rundresa i södra Afrika som inkluderar unika upplevelser i ökenlandet Namibia, Etosha National Park och Okavangodeltat och inte minst Chobe i Botswana.

Vandring & glamping i Loita Hills och Masai Mara

Läs mera

8 dagar – pris på förfrågan
Bo i glamping-tält i Masai Mara och upplev naturen tillsammans med lokala Masai-guider. Kom nära vildmarken och vandra i naturen. En fantastisk upplevelse!

Glamping i Loita Hills, Amboseli & Tsavo, Kenya

Läs mera

8 dagar från 26 400:-
Loita Hills, Tsavo, Amboseli…exotiska namn och platser som du kommer att lära känna under denna fantastiska resa – som avslutas i fascinerande Mombasa.

Safari i det vilda & vackra norra Kenya

Läs mera

6 dagar från 16 500:-
Här reser du verkligen ”off the beaten track” och kommer nära naturen i norra Kenya. Du upplever noshörningar, cyklar ut i vildmarken och upplever äventyr.

Great Trek Södra Afrika

Läs mera

20 dagar från 29 300:-
En av våra längsta resor som tar dig igenom Sydafrika, Namibia och Botswana inklusive Kalahariöknen, Okavangodeltat och Viktoriafallen. Ett enormt äventyr!

CYKELSEMESTER & BAD

Läs mera

12 dagar från 15 800.-
Upplev spännande Zanzibar på två hjul! Kom nära stränder, natur och kultur!

BOTSWANA ADVENTURE

Läs mera

14 dagar från 28 400:-
Lyxcamping i en liten grupp (max 16 deltagare) som ger dig hela Botswana under två veckor ute i bushen, i en kanot och med garanti mycket stora upplevelser!

Upptäck Uganda

Läs mera

8 dagar från 37 150:-
Segla på Lake Mburu, häpna över den biologiska mångfalden och sitt tyst nära bergsgorillor. En vecka du aldrig glömmer i spännande Uganda.

Stora Ugandaresan

Läs mera

11 dagar från 47 400:-
En resa till nordöstra Uganda skulle inte vara komplett utan ett besök till noshörningsreservatet i Ziwa. Det är bara en del av denna långa och kompletta Ugandaupplevelse!

Vill du veta mer?

Skicka in det här formuläret så svarar vi så snabbt vi kan. Det behöver inte vara med helt konkreta datum men bara om du vill fråga om något. Vi hörs!

    Mycket mer än ett nyhetsbrev!

    Ge oss ditt namn och din mejl, så ger vi dig våra högst personliga nyhetsbrev.