Safari

Safari

Safari är för många det ultimata äventyret kanske för att du utlämnad till vildmarken och att du får lov att vistas på denna plats helt på naturens villkor. Den afrikanska vildmarken framkallar känslor som är så intensiva att de blir oförglömliga och nästintill beroendeframkallande – man vill ha mer. I en värld där vi tar så mycket för givet har vi glömt hur det är att vara i en miljö eller på en plats långt från det vardagliga och som erbjuder något helt annat i form av skönhet, andlighet och slags uppvaknande. Man blir påmind om livet. Vi vill bjuda in dig till att uppleva fantastiska safariäventyr med oss, läs mer om dem nedan.

Great Trek Södra Afrika

Läs mera

20 dagar från 29 300:-
En av våra längsta resor som tar dig igenom Sydafrika, Namibia och Botswana inklusive Kalahariöknen, Okavangodeltat och Viktoriafallen. Ett enormt äventyr!

BOTSWANA ADVENTURE

Läs mera

14 dagar från 28 400:-
Lyxcamping i en liten grupp (max 16 deltagare) som ger dig hela Botswana under två veckor ute i bushen, i en kanot och med garanti mycket stora upplevelser!

Det vilda Tanzania

Läs mera

10 dagar från 37 000:-
Upptäck Tanzanias södra och orörda naturområden med safari i Mikumi, Ruaha och Selou-nationalparkerna. Du bor på savannen mitt bland djuren i bekväma lägertält.

Namibia till Victoria Falls

Läs mera

15 dagar från 24 100:-
En magnifik rundresa i södra Afrika som inkluderar unika upplevelser i ökenlandet Namibia, Etosha National Park och Okavangodeltat och inte minst Chobe i Botswana.

Glamping & äventyr i Masai Mara

Läs mera

6 dagar från 16 700:-
Bo mitt ute i vildmarken, vandra tillsammans med din Masai-guide, se de stora slätterna och kom alldeles nära det stora äventyret!

Glamping i Loita Hills, Amboseli & Tsavo, Kenya

Läs mera

8 dagar från 26 400:-
Loita Hills, Tsavo, Amboseli…exotiska namn och platser som du kommer att lära känna under denna fantastiska resa – som avslutas i fascinerande Mombasa.

Safari i det vilda & vackra norra Kenya

Läs mera

6 dagar från 16 500:-
Här reser du verkligen ”off the beaten track” och kommer nära naturen i norra Kenya. Du upplever noshörningar, cyklar ut i vildmarken och upplever äventyr.

Upptäck Uganda

Läs mera

8 dagar från 37 150:-
Segla på Lake Mburu, häpna över den biologiska mångfalden och sitt tyst nära bergsgorillor. En vecka du aldrig glömmer i spännande Uganda.

Stora Ugandaresan

Läs mera

11 dagar från 47 400:-
En resa till nordöstra Uganda skulle inte vara komplett utan ett besök till noshörningsreservatet i Ziwa. Det är bara en del av denna långa och kompletta Ugandaupplevelse!

Vill du veta mer?

Skicka in det här formuläret så svarar vi så snabbt vi kan. Det behöver inte vara med helt konkreta datum men bara om du vill fråga om något. Vi hörs!

    Mycket mer än ett nyhetsbrev!

    Ge oss ditt namn och din mejl, så ger vi dig våra högst personliga nyhetsbrev.