Vandringssafari

Vandringsafari

Vandringssafari är den kategori av resor, där vi tar på oss vandringskängor, tar med oss en liten ryggsäck och kanske en stav. Kepsen eller solhatten sitter på huvudet, solglasögonen sitter på näsan och det stora äventyret nära och i ett med naturen kan börja. En del av resorna kombinerar längre vandringar med kortare turer och en hel har inslag av jeep- eller minibusstransporter.

Se våra vandringssafaris nedan.

Vandring & glamping i Loita Hills och Masai Mara

Läs mera

8 dagar – pris på förfrågan
Bo i glamping-tält i Masai Mara och upplev naturen tillsammans med lokala Masai-guider. Kom nära vildmarken och vandra i naturen. En fantastisk upplevelse!

Glamping & äventyr i Masai Mara

Läs mera

6 dagar från 16 700:-
Bo mitt ute i vildmarken, vandra tillsammans med din Masai-guide, se de stora slätterna och kom alldeles när det stora äventyret!

Glamping i Loita Hills, Amboseli & Tsavo, Kenya

Läs mera

8 dagar från 26 400:-
Loita Hills, Tsavo, Amboseli…exotiska namn och platser som du kommer att lära känna under denna fantastiska resa – som avslutas i fascinerande Mombasa.

Upptäck Uganda

Läs mera

8 dagar från 37 150:-
Segla på Lake Mburu, häpna över den biologiska mångfalden och sitt tyst nära bergsgorillor. En vecka du aldrig glömmer i spännande Uganda.

Stora Ugandaresan

Läs mera

11 dagar från 47 400:-
En resa till nordöstra Uganda skulle inte vara komplett utan ett besök till noshörningsreservatet i Ziwa. Det är bara en del av denna långa och kompletta Ugandaupplevelse!

Vill du veta mer?

Skicka in det här formuläret så svarar vi så snabbt vi kan. Det behöver inte vara med helt konkreta datum men bara om du vill fråga om något. Vi hörs!

    Mycket mer än ett nyhetsbrev!

    Ge oss ditt namn och din mejl, så ger vi dig våra högst personliga nyhetsbrev.