Glamping

Glamping

Glamping är som namnet anspelar, en lyxig typ av camping som inkluderar faciliteter och boende som anses vara mycket bekvämare än traditionell camping. Karen Blixen Safaris glampingäventyr låter dig njuta av friheten och närheten till naturen utan att behöva tumma på bekvämligheten eller bråka med tältpinnar och obekväma sängar. Ett fantastiskt sätt att resa på tycker vi!

Se våra glampingäventyr nedan.

BOTSWANA ADVENTURE

Läs mera

14 dagar från 28 400:-
Lyxcamping i en liten grupp (max 16 deltagare) som ger dig hela Botswana under två veckor ute i bushen, i en kanot och med garanti mycket stora upplevelser!

Vandring & glamping i Loita Hills och Masai Mara

Läs mera

8 dagar – pris på förfrågan
Bo i glamping-tält i Masai Mara och upplev naturen tillsammans med lokala Masai-guider. Kom nära vildmarken och vandra i naturen. En fantastisk upplevelse!

Glamping & äventyr i Masai Mara

Läs mera

6 dagar från 16 700:-
Bo mitt ute i vildmarken, vandra tillsammans med din Masai-guide, se de stora slätterna och kom alldeles när det stora äventyret!

Glamping i Loita Hills, Amboseli & Tsavo, Kenya

Läs mera

6 dagar från 16 700:-
Loita Hills, Tsavo, Amboseli…exotiska namn och platser som du kommer att lära känna under denna fantastiska resa – som avslutas i fascinerande Mombasa.

Vill du veta mer?

Skicka in det här formuläret så svarar vi så snabbt vi kan. Det behöver inte vara med helt konkreta datum men bara om du vill fråga om något. Vi hörs!

    Mycket mer än ett nyhetsbrev!

    Ge oss ditt namn och din mejl, så ger vi dig våra högst personliga nyhetsbrev.